Harlingen-Terschelling Roeirace
 
Welkom bij de HARLINGEN-TERSCHELLING ROEIRACE

Onderstaand bericht is gestuurd aan alle ons bekende emailadressen van de teams, die uitgenodigd waren voor de HT2020. Als je team dit mailtje mist, stuur dan een mailtje naar info@htroeien.nl.

 West-Terschelling, 23 januari 2022

Beste roeiers,

 

Op het moment zitten we met z’n allen nog volop in de 5e lockdown periode.Als bestuur hebben wij naast de lockdown ook een poos in de knock-out periode gezeten. Eerst het overlijden van Jan de Beer (partner van onze penningmeester Gerda) begin vorig jaar en vervolgens afgelopen zomer het overlijden van ons bestuurslid Frans Breek. 

Tot hoe lang de 5e lockdown periode gaat duren weet nog niemand maar als bestuur zijn we weer aan het opstarten voor de HT-roeirace op 27 mei 2022 en het bungee-roeien op 28 mei 2022. Er rekening mee houdend dat we natuurlijk nog niet weten of we toestemming krijgen van alle betrokken instanties om zo’n groot evenement te mogen organiseren. 

Wij zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen en aanvragen voor ons prachtige roei-evenement en hebben daarbij ook een vraag aan jullie als roeiteam.

Welke roeiteams die op de uitnodigingenlijst 2020 staan, zijn nog compleet en willen nog steeds meedoen aan de HT-Roeirace 2022?

Het kan ook zijn dat roeiteams samen zijn gegaan zijn i.v.m. te weinig actieve roeiers en hierdoor een startplek vrij komt, jullie sloep verkocht is en er dus een ander team in roeit of dat een roeiteam dispensatie aanvraagt en komend jaar zich niet inschrijft.

Wij willen jullie dan ook verzoeken om via bijgaande link te antwoorden of jullie roeiteam nog steeds mee wil doen aan de HT-Roeirace 2022 als dit evenement door mag gaan. Geef in het ondertwerp a.u.b. je HT nummer en sloepnaam op. Graag reageren voor 31 januari 2022 anders nemen wij aan als HT-bestuur dat jullie roeiteam niet wil of kan deelnemen.

Ook horen wij graag hoe de huidige samenstelling van het roeiteam gaat zijn voor komend seizoen, dus of het een heren-, dames- of gemengd team is voor de komende deelname. De inschrijving zal begin maart zijn middels een email door ons aan ieder deelnemend roeiteam.

 

Wij spreken de wens uit dat de 5e lockdown periode kort en met veel versoepelingen zal zijn. Zoals we er nu voorstaan mag er weer volop getraind worden volgens de richtlijnen van het OMT, dus dat zijn gunstige ontwikkelingen.

Succes met de voorbereidingen en blijf gezond  

Met vriendelijke groeten,

Stichting HT-Roeirace

Dirk de Boer

Voorzitter